Хіти тижня. Пугачова і Галкін знову стали батьками: Опубліковано фото дитини

У сімействі знаменитої Примадонни російської естради 69-річної Алли Пугачової неймовірна новина – чергове радісне поповнення.

Алла Пугачова і Максим Галкін

У зіркової пари з’явилася третя дитина. Однак Пугачова, очевидно, не народжувала малюка сама, і навіть не вдавалася до послуг сурогатної матері. Алла Борисівна взяла дитину під опіку у батьків, які страждають наркотичною залежністю, передають Патріоти України.

Батько хлопчика — єдиний племінник співачки, Влад Пугачов — син рідного брата Примадонни Євгена, який помер кілька років тому. Сам Влад на протязі довгого часу вживав наркотики і безуспішно боровся зі страшною залежністю, проте часом все ж знаходив у собі силу волі і намагався кинути, але потім знову зривався в наркотичну прірву.

Влад Пугачов з сином Женею

Свою майбутню дружину він зустрів в реабілітаційному центрі. Жінка також лікувалася від залежності. У результаті їх швидкоплинного випадкового романа народилася дитина. Малюк на час відволік родича знаменитої зірки від наркотиків, проте радість тверезого життя тривала недовго.

На даний час наркотики повністю роз’їли організм і занапастили племінника Пугачової, довівши його до інвалідності. Не так давно Влад став інвалідом і пересів у коляску: у нього пошкоджений паховий нерв. Мати ж дитини потрапила в клініку з передозуванням. Дивитися на це Примадонна більше не змогла й оформила опіку над їхньою дитиною. Примадонна погрозила недбайливій матері відібрати в неї дитину назавжди, якщо Вікторія продовжить вживати наркотичні речовини. Влад відправився в Ізраїль на реабілітацію. Ну а маленький Женя перебуває під офіційною опікою Пугачової.

Нагадаємо, 69-річна Пугачова і 42-річний Галкін виховують 4-річних двійнят Лізу і Гаррі. У співачки також є доросла дочка, 47-річна Крістіна Орбакайте.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...