Хіти тижня. "Русские своих не бросают", кажете? - Ганьба російської армії почалась не на Донбасі (відео)

В Інтернеті опубліковано знакове відео часів першої чеченської війни, що далеким відлунням відізвалося через 25 років вже на українському Донбасі.

На архівних кадрах бійці чеченського опору показали, як російські військові кидали своїх солдатів вже тоді, передають Патріоти України.

Один з лідерів чеченців Басаєв на відео показує десятки паспортів російських солдатів, яких Москва кинула в Чечні на вірну загибель.

Соціальні мережі нагадали, як президент України Петро Порошенко на другий рік війни на Мюнхенській конференції з безпеки точно також показував паспорта російських солдатів, присутність яких в Україні Москва всіляко заперечує досі.

"Грозный. 1994-1995 годы. Как бросали своих солдат военные _едерации. Оказывается, там их было тысячи", - пише опублікувавший відео користувач.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...