Хіти тижня. Смерть настала миттєво: Відомий політолог загинув у страшній ДТП під Києвом (фото)

Тіло загиблого сильно понівечене, а мотоцикл відкинуло на відстань близько 200 метрів.

Дмитро Косенко

В ніч з 6 на 7 вересня на трасі Київ-Одеса розбився на мотоциклі український політолог, кандидат політичних наук Дмитро Косенко. Про це у Facebook повідомив його друг, політолог Кирило Молчанов, передають Патріоти України.
Мотоцикліст рухався по трасі в бік Києва. За попередньою інформацією слідства, він їхав на дуже високій швидкості. У місці повороту знаходиться погано освітлена ділянка, що і могло стати причиною аварії. Водій не помітив відбійник і, не зменшуючи ходу, зіткнувся з перешкодою.
Смерть наступила миттєво, тіло загиблого сильно понівечене, а мотоцикл відкинуло на відстань близько 200 метрів. Дівчину, яка також їхала на мотоциклі, госпіталізувала карета швидкої допомоги у вкрай важкому стані.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...