Хіти тижня. Смертельна ДТП на Рівненщині: Хто "замовив" вбивство українських політологів?

Слідчі з особливо важливих справ прокуратури Києва вважають смерть п'яти політологів, які загинули в аварії під Рівним, умисним вбивством.

Тому просять Печерський суд столиці доступ до мобільних телефонів підозрюваного. Про це йдеться в реєстрі судових рішень, передають Патріоти України.

6 вересня близько сьомої ранку на автодорозі «Київ - Варшава» поблизу села Масевичі Рівненській області, водій «Опеля» зіткнувся з лісовозом DAF. У легковику було п'ять чоловік, політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніконоров та Володимир Карагяур загинули на місці. А в реанімації помер директор компанії «Офіс реформ в Донецькій області» Сергій Попов. Всі вони поверталися додому з Варшави з міжнародної конференції з «гібридної війні».

«Досудовим розслідуванням встановлено, що водій сідельного тягача «ДАФ», маючи умисел на протиправне заподіяння смерті двом або більше особам з використанням транспортного засобу, керуючи вказаним транспортним засобом, діючи умисно допустив зіткнення з автомобілем «Опель Омега». Досудовим розслідуванням встановлено обставини, що дають підстави вважати, що до вказаного злочину може бути причетна інша людина, яка користується абонентським номером оператора «Київстар», - пояснили судді слідчі і той дав дозвіл на доступ до даних нового фігуранта.

Раніше радник глави МВС Антон Геращенко озвучував попередньою версією, згідно з якою Володимир Карагяур був всю ніч за кермом. «Він задрімав або не впорався з керуванням», - припустив Геращенко. До слова, водій лісовоза відбувся легким переляком. У нього незначні травми. А журналістам чоловік сказав, що уникнути аварії. «Я йшов на узбіччя - не встиг, занадто швидко було. Відстань була буквально метрів 20. Не було ні машин - нічого. І за мною не було машин. Я побачив, що він йде прямо лоб в лоб. Я думаю, він просто заснув», - сказав водій фури.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...