Хіти тижня. "Спецназ" "ДНР" на грани бунта и развала": Про серйозні проблеми бойовиків на Донбасі

"Командир" так званого "спецназу ДНР" Євген Ряднов на прізвисько Німець зовсім не "народний герой", як про нього розповідають пропагандисти. Він самий звичайний представник криміналітету, який "піднявся" завдяки подіям 2014 року.

Терорист (до речі колишній підприємець з Костянтинівки - ред.), як і всі інші більш-менш відомі бойовики, звичайна шістка, статист для сюжетів на пропагандистські канали. Таких "героїв" російської весни і "справжніх визволителів" Донбасу особливо люблять "ватяні" жителі РФ, передають Патріоти України.
Як пише блогер Анатолій Якименко, в квітні 2018 року Ряднов потрапив в ДТП, сівши за кермо нетверезим, що, м'яко кажучи, не додало "герою" авторитета. А в серпні після ліквідації терориста Захарченка, якого, до речі, охороняли саме підлеглі Ряднова, авторитет цей і заодно і довіра до "спецназівців" взагалі зійшли нанівець. Як пише блогер, моральний дух "спецназівців" такий, що про нього можна говорити або добре, або нічого.
Зараз цей самий дух у них відсутній. А через затримки з виплатою зарплати "спецназівці" стали промишляти збором металобрухту. Крім того, вони стали "грушею для биття" з боку Олександра Семерея - колишнього "військового радника" Захарченка, який реально заправляє в "полку".
Садист може, наприклад, запросто прострелити ногу своєму підлеглому і залишитися безкарним, бо має "дах" такий, проти якого безсилий і Німець.
Як зазначає блогер, ситуація в "полку" на межі бунту, і напевно скоро можна буде дізнатися про нові "кадрові перетасування" в "ДНР", які зазвичай проходять, так би мовити, "з вогником".
Нагадаємо, раніше відомий терорист заявив, що якщо "ДНР/ЛНР" не об'єднаються з Росією, то ОРДЛО прийде кінець.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...