Хіти тижня. Справжня дуель: Відео бою військових ООС з терористами на Донбасі

Проросійські бойовики "ДНР" під Зайцеве на Донбасі, де вчора обстріляли житлові райони, влаштовують справжні дуелі з бійцями батальйону "Донбас-Україна".

Про це йдеться в сюжеті 24 каналу, передають Патріоти України.

Відзначається, що бойовики традиційно першими починають обстріл, проте, отримавши відповідь від української армії, самі просять про перемир'я, яке незабаром і порушують за допомогою великокаліберної зброї і артилерії, через що воїнам ЗСУ доводиться постійно бути напоготові.

На відеоролику можна побачити дуель кулеметників бойовиків і України, з якої виходить переможцем боєць ЗСУ, і в "ДНР" знову запитують перемир'я. Однак, вже незабаром можна почути гул важкої техніки, і батальйону "Донбас-Україна" доводиться знову братися за зброю, щоб не дати почати працювати бойовим машинам піхоти противника.

Після недовгої тиші на укріплення української армії обрушується кілька десятків снарядів, які залишають величезні діри в стінах і воронки.


Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...