Хіти тижня. Таємниця перевалу Дятлова: З'явилася нова версія загибелі туристів (фото)

В один із кадрів зі студентами випадково потрапила людина, нібито озброєна автоматом Калашникова.

На місці загибелі групи Дятлова. Архівне фото.

Таємниця перевалу Дятлова, де загинули туристи, могла би бути вже розкритою, якби слідство не припустилося однієї важливої помилки. Таку думку у своєму блозі висловив дослідник Валентин Дегтерьов, передають Патріоти України.

Він уважно вивчив останні фото, зроблені туристами. В один із кадрів випадково потрапила людина, нібито озброєна автоматом Калашникова. За словами радіоаматора, на ній є маска, що приховує обличчя, а також рюкзак із валянками. Судячи з характерного прицілу, це банальний АК-47, пише Дегтерьов.

Водночас дослідник вважає, що цей кадр був зроблений нібито під час інсценування загибелі туристів. На його думку, з групою Дятлова розправилися військові, а вже потім невідомі спеціально розрізали намет і кинули трупи людей у струмок, щоб замести сліди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...