Хіти тижня. Таки теракт? - У мережі з'явилося нове відео з вибухом маршрутки в Магнітогорську

Ввечері 1 січня, неподалік від будинку, який обвалився, вибухнула маршрутка. За офіційними даними в результаті вибуху загинули ще троє осіб. Одразу декілька російських видань з посиланням на джерела повідомили, що обидві події пов'язані.

У мережі з'явилося нове відео вибуху маршрутки в російському Магнітогорську, який супроводжувався стріляниною, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Всередині маршрутки "Газель" було повно вибухівки та кілька чоловіків. При затриманні вони почали відстрілюватися, в результаті трьох було вбито, а сама машина вибухнула.

Четвертого підозрюваного вбили під час затримання на орендованій квартирі тільки вдень 2 січня. Про результати огляду його квартири нічого невідомо.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...