Хіти тижня. Туристи? - Літак, який увірвався у зону проведення ООС, примусово посадили (фото)

16 червня близько 6:30 пост повітряного спостереження Національної гвардії України в районі населеного пункту Роздольне на Донеччині помітив легкомоторний літальний апарат та сповістив про це пункт управління протиповітряної оборони.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, передають Патріоти України.

Вжитими заходами двомісний літальний апарат Х-32 "Бекас" примусили до посадки. Керували легкомоторним літальним апаратом два громадянина України без отримання відповідних дозволів Об'єднаних сил.

Зазначені громадяни та літак передано до відділу Національної поліції України зі складу Об'єднаних сил. Вирішується питання щодо притягнення зазначених осіб до відповідальності.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...