Хіти тижня. У мережі показали унікальне відео, як снайпери ЗСУ "косять" окупантів на Донбасі

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 2 снайпери ЗСУ ліквідували від початку року 12 бойовиків.

Про це повідомив офіцер Анатолій Штефан ("Штірліц") та опублікував відповідне відео в Facebook, передають Патріоти України.

На кадрах продемонстровано один із точних пострілів, здійснений днями цією парою. Також чути переговори військових. Повідомляється про ліквідацію окупанта, який прямував до пораненого або вже мертвого "колеги". Після пострілу український воїн каже: "Є, потрапляння, підтвержую".

Штефан зазначив, що професія снайпера в умовах цієї гібридної російсько-української війни є однією з пріоритетних. "Вірте у воїнів! Вірте в ЗС України! Все буде Україна і перемога за нами!" - додав офіцер.

У коментарях до повідомлення користувачі мережі захоплюються влучністю українських захисників і закликають окупантів, заради їхнього ж блага, швидше покинути нашу землю.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...