Хіти тижня. У мережі показали відео ліквідації проросійського терориста на Донбасі снайпером ЗСУ

У зоні АТО українськими снайперами був ліквідований один з бойовиків, при цьому застосовувалися нові мобільні камери, які зняли цей момент на відео.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише волонтер фонду "Повернись живим" Андрій Римарчук, передають Патріоти України.

За його словами, після появи цих камер, у снайперів більше немає необхідності довго лежати, спостерігаючи за ворожими позиціями. "Нещодавно допомогли одному підрозділу вирішити технічну потребу, яка наполовину економить фізичні запаси сил наших снайперів. Тепер немає необхідності нерухомо лежати по декілька годин, постійно спостерігаючи в оптику, коли ж ворог вийде на точку. Можна відійти в сторону, випити чай або навіть перекусити, не зводячи, при цьому, очей з ворожої позиції. Тепер за окупантами можна стежити через планшет або смартфон. А все завдяки ось такій мобільній камері "- пише волонтер.

Також, камери можуть застосовуватися в діяльності розвідувальних загонів. "Не видаючи свого знаходження, підняв невелику камеру на висоту до 10 метрів, озирнувся, а далі все, як у пісні - тихо прийшов, тихо пішов. Ми не чекаємо чудес і, незважаючи ні на що, продовжуємо допомагати військовим на передовій. Не чекайте поганих новин про чиюсь загибелі - приєднуйтесь до допомоги армії і зберігайте життя захисників України ", - закликає Римарчук.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...