Хіти тижня. У Німеччині запідозрили навмисне пошкодження літака Меркель, - ЗМІ

Технічні проблеми на літаку стосувалися всіх систем, які повинні забезпечувати зв'язок з землею.

В уряді Німеччини вважають, що поломка літака канцлера Ангели Меркель могла мати кримінальний слід. Про це в п'ятницю, 30 листопада, повідомила газета Rheinische Post з посиланням на джерела в органах безпеки ФРН, передають Патріоти України.
Зазначається, що інцидент буде спочатку розцінюватися як кримінальний. При цьому в органах безпеки зауважили, що розслідування буде йти в усіх напрямках.За даними видання, подібна поломка має безпрецедентний характер. Незважаючи на те, що літак перебував неподалік від Амстердама, лайнеру довелося летіти в аеропорт Кельна через те, що за даної відмови смуга для приземлення аеропорту в Амстердамі була недостатньо протяжною. Крім цього, були побоювання, що механізм випуску шасі урядового літака може не спрацювати.

Згідно з даними Die Welt, технічні проблеми на літаку стосувалися всіх систем, які повинні забезпечувати зв'язок з землею. Через 20 хвилин після вильоту пілот відправив аварійний код 7600, який використовується під час втрати зв'язку з диспетчерською.

Нагадаємо, в четвер через технічний дефект в урядовому лайнері Меркель змушена була перервати політ в Буенос-Айрес на саміт G20.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...