Хіти тижня. У передчутті "побєдобєсія": Окупанти зробили важливу заяву стосовно будівництва Керченського мосту (фото)

В анексованому Криму окупанти почали наносити розмітки на дорожнє полотно Керченського моста.

"На автодорожній частині моста через Керченську протоку почалося нанесення дорожньої розмітки. Це один з фінальних етапів робіт з облаштування дорожнього полотна, який стартував з боку таманського берега", - повідомляє інформаційний центр "Кримський міст", передають Патріоти України.

За словами начальника ділянки з нанесення дорожньої розмітки Павла Матящука, на суху дорогу наноситься горизонтальна смуга, яка виконана з термопластика зі світловідбиваючими характеристиками. Розмітка має певні геометричні параметри: ширина крайової лінії - 20 см, осьової лінії -15 см, а товщина разметкі- близько 4 мм.

"У Кримського моста два напрямки руху - по дві смуги кожен. На кожному напрямку наноситься по три лінії розмітки: дві крайових і осьова, що розділяє транспортні потоки попутного напрямку. Відповідно, нам належить нанести лінії розмітки загальною протяжністю близько 117 км", - похвалився Матящук.


Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...