Хіти тижня. У Росії жорстоко побили творця провальної системи ГЛОНАСС

Творець російської системи супутникової навігації ГЛОНАСС Сергій Нагібін був жорстоко побитий в Підмосков'ї 24 квітня.

Нападники вимагали у нього грошей, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
Як розповів згодом правоохоронцям сам потерпілий, на виїзді з селища Лизово Московського області його машині перегородили дорогу невідомі. Коли він вийшов розібратися, молоді люди накинулися на нього, затягли до себе в автомобіль і почали бити.
"Побитого потерпілого злочинці відвезли на найближчу автозаправну станцію, де був банкомат, - розповіли журналістам у прес-службі підмосковній поліції. - Однак виявилося, що на його картрахунку немає грошей. Тоді зловмисники на своїй машині відвезли Сергія Нагібіна до нього додому, де у нього був сейф. У ньому також грошей не знайшлося. Тоді грабіжники почали вимагати, щоб потерпілий продав свою квартиру і віддав їм 10 мільйонів рублів протягом двох тижнів. Потім вони зникли".
Сам Сергій Нагібін після спілкування з вимагачами відразу ж відправився в лікарню, де йому надали медичну допомогу і юридично задокументували нанесення побоїв. Вже звідти він зателефонував в поліцію. Нападники виявилися відомими йому людьми, завдяки чому їх практично відразу ж затримали.
Поки невідомо, як розробник системи ГЛОНАСС був пов'язаний з нападом на нього грабіжниками. Не виключено, що він міг бути винен їм велику суму грошей. Однак в будь-якому випадку їх дії підпадають під кримінальну статтю про вимагання, а значить за свої дії доведеться відповідати.

Нагадаємо, нещодавно в Росії сталася НП зі збоєм не маючої аналогів в світі системи ГЛОНАСС.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...