Хіти тижня. У зрадника Шарія в Росії намітилися великі неприємності, - Фейгін

Російський адвокат Марк Фейгін заявив, що сестра написала заяву на українського блогера Анатолія Шарія, якого вона звинувачує у педофілії.

Олена Манченко (Шарій) і Марк Фейгін

Сестра українського відеоблогера Анатолія Шарія подала на нього позов у Росії у справі про "розпусні дії". Про це повідомив російський адвокат Марк Фейгін у Facebook, передають Патріоти України.

"Отже, сестра Шарія у Москві. Тепер на нього є заява за ст. 135 КК РФ (розпусні дії) до Слідчого комітету. Чекаємо його приїзду до Москви. Ласкаво просимо! А якщо не приїде, то педофіл. Час пішов", – написав він.

13 липня 2017 року Фейгін в ефірі радіостанції "Говорит Москва" заявив, що "Шарія притягували до відповідальності у справі про педофілію". Шарій подав позов до суду на Фейгіна і вимагав від того вибачень. Адвокат Шарія Сталіна Гуревич розповіла, що до Слідчого комітету Росії подано заяву на Фейгіна, а до Хамовнічеського суду подають позов про захист честі і гідності. За її словами, блогер не має матеріальних претензій, а вимагає спростувати поширені відомості. У відповідь Фейгін подав на Шарія заяву до Слідчого комітету Росії за статтею "зумисно неправдивий донос". 25 жовтня адвокат Шарія заявила, що Хамовницький суд Москви задовольнив його позов до Фейгіна про захист честі і гідності.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...