Хіти тижня. Українські пілоти шокували американців своїми професійними навичками (відео)

Американське видання назвало маневр українського пілота «до божевілля небезпечним і найнижчим проходом літака за всі часи».

Американське видання Business Insider опублікувало відео, на якому літак Су-24 Збройних сил України виконує надзвичайно низький політ. Літак летів так низько, що оператору довелося навіть лягти, щоб не стати на його шляху, передають Патріоти України.

Видання назвало маневр українського пілота «до божевілля небезпечним і найнижчим проходом літака за всі часи».

При цьому, Business Insider пригадав і інші випадки, коли українські військові демонстрували майстерність у польотах на низькій висоті, зокрема випадок, коли у 2014 році український Міг-29 продемонстрував силу, пролетівши над головами проросійських сепаратистів, які блокували залізницю на Сході України. У 2015 році український ІЛ-76 надзвичайно низько пройшов над низкою Су-25. А цього року в мережі з’явилося відео, як Су-24МР ЗСУ здійснив маневр на дуже низькій висоті на базі в Старокостянтинові.

Видання допускає, що нове відео теж зроблене в Старокостянтинові, де базуються літаки 7-ї тактичної авіаційної бригади української армії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...