Хіти тижня. Вчені "ламають голову": На півночі Англії знайдено останки "брата" шотландського Нессі (фотофакт)

У невідомої істоти є ікла, проте відсутні очі.

Останки невідомої істоти. Фото: Liverpool Echo WS

У британському Ліверпулі на березі річки Мерсі були виявлені останки невідомої тварини, яка нагадувала доісторичне чудовисько, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mirror.

Останки знайшов 28-річний мийник вікон Шон Хол, коли прогулювався з колегою по берегу річки. "Ми думали, що воно потрапило в біду, і вирішили перевірити, чи не зможемо допомогти йому повернутися у воду. Але воно було мертве", - сказав він.

У невідомої істоти є ікла, проте були відсутні очі. За словами Холла, йому здалося, що очей у істоти не було взагалі. Сама знахідка нагадала йому доісторичного річкового монстра. Чоловік обдзвонив організації, які займаються охороною тварин, щоб повідомити про знахідку. Фахівці не змогли встановити, якій істоті належать останки через їх сильне розкладання.

Морський біолог Леоні Робінсон з університету Ліверпуля зазначив, що цією істотою може бути хто завгодно - від морської свині до риби-гренадера. У Королівському товаристві по запобіганню жорстокому поводженню з тваринами допустили, що це останки якогось китоподібного.
Опублікував: Інна Мартинчук

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...