Хіти тижня. "Візитку Яроша" вже знайшли? - У Сибіру "накрили" підпільний цех з виробництва "української зброї"

У Красноярську ФСБ виявила велику підпільну збройову майстерню.

Підпільний цех розташовувався в звичайному багатоквартирному житловому будинку, - передають Патріоти України з посиланням на прес-службу регіонального ФСБ.

"На місці виявлено та вилучено: понад 30 одиниць короткоствольної зброї, 600 набоїв різного калібру, макети, основні частини та комплектуючі вогнепальної зброї. Встановлено, що механізми надійшли ділку з-за кордону, а саме - з України. Після переробки вогнепальна зброя збувалася на території Красноярського краю", - повідомили в ФСБ.

Під час обшуку квартири так само були знайдені лабораторія з культивування марихуани і майже кілограм переробленої сировини. Крім того, у господаря підпільного виробництва зберігалася екстремістська література, в тому числі книга Адольфа Гітлера "Майн Кампф".

Слідча частина управління МВС Росії в Красноярську порушила стосовно організатора збройового цеху дві кримінальні справи: за ст. 226 КК РФ "Контрабанда вогнепальної зброї" і по ст. 228 "Незаконне зберігання, виготовлення, переробка наркотичних засобів".

Зараз поліція і ФСБ визначають покупців пістолетів і причетність затриманого до націоналістичних екстремістських угруповань. Крім того, правоохоронці простежують канал поставок зарубіжних комплектуючих для виробництва зброї.

Опублікував: Олег Устименко

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...