Хіти тижня. Вистрибнув у вікно, штрикнувши в око співробітника СБУ: Стало відомо, як затримували підполковника Нацгвардії, засудженого за держзраду (відео)

Затриманий не розкаявся, він і далі підтримує "русскую весну".

Зрадник планував втекти через вікно. Фото:ТСН

Позбавлений звання підполковник Нацгвардії, засуджений за державну зраду на 13 років, не розкаювався у скоєному. Про це ТСН розповів співробітник силових структур, інформують Патріоти України.

"На жаль, він не розкаювався, він свідомо підтримує "руську весну". Досі він підтримує бойовиків, терористів. Він хотів незалежність Донбасу. Уродженець Донбасу, його частина була розташована до 2014 року в Донецьку. Потім - у Харкові. Був протягом кількох років миротворцем у місіях ООН, де спілкувався зокрема з росіянами", - розповів співрозмовник сайту.

Після затримання на допиті він довго відхрещувався від обвинувачень, які йому пред'явили, але почувши записи та інші докази, все визнав і написав визнання у своїй протизаконній діяльності на кількох аркушах. У цей час, впевнений співрозмовник, затриманий планував втечу і одразу реалізував свій план.

"Він наніс удар співробітнику СБУ кульковою ручкою в область ока і вистрибнув у вікно. Але відстань до землі була близько 5-6 метрів, тому він зламав ногу. Він намагався рухатись, повз 3-4 метри, потім його затримали", - розповів силовик.

Як повідомлялося раніше, у Харкові підполковника Нацгвардії за державну зраду до засудили 13 років позбавлення волі та позбавили військового звання. Як з’ясувала контррозвідка, нацгвардієць був завербований представниками ФСБ РФ у вересні 2014 року під час візиту до Москви. На виконання вказівок кураторів військовий передавав месенджером та електронною поштою до Росії секретну інформацію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...