«Меня интересовало зачем в моем городе оттуда? Тем более у этих косоруких даже куриные яйца не такие. Их варить надо минут 20 и больше, и на вкус они без вкуса. И да, по размеру как горох», — пише інший коментатор.
У той же час багато користувачів зазначають, що яйця насправді випускаються на Шахтарській птахофабриці, просто мають дивне маркування. «Я уверен что это местный яйца. Что за схема такая, хз. Слишком большие партии, слишком большие расстояния», — зазначив донеччанин.
Люди все більше і більше з двох боків конфлікту ненавидять один одного і бажають іншому суспільству тільки одного - смерті. Про це в ефірі "Еспресо "сказав журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Це можна сказати і по російсько-україн...
Підійти до дзеркала в ліфті — рефлекс багатьох із нас, але мало хто замислюється, що це не просто декоративний елемент. Насправді дизайнери ліфтів навмисно вбудовують дзеркала, аби підвищити безпеку, комфорт і навіть психологічний стан пасажирів, перед...