Хіти тижня. Запасаємося попкорном, або Скрепи та технології: Поблизу Криму впав черговий російський стратегічний міст (фото, відео)

У Сочі обвалився міст на федеральній автомобільній трасі А-147.

Ділянка пошкодження становить 20 метрів. За інформацією ДАІ, рух по трасі паралізовано, автомобільне сполучення з містом перервано, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Альтернативного проїзду в Сочі немає, повідомили в міському управлінні Росавтодора. В адміністрації Сочі настійно радять автомобілістам утриматися від поїздок. Відновлення руху по мосту може зайняти до двох діб.

«Даний розмив призвів до надзвичайної ситуації - припинення автомобільного сполучення між містом Туапсе і більшою частиною Лазаревського району. Це обумовлено фактичної безальтернативністю проїзду на даній ділянці в межах населеного пункту Макопсе», - повідомили в прес-службі сочинського управління Росавтодора.
Повінь в Сочі спровокували зливи, які тривають в Краснодарському краї з учорашнього дня. У місті оголошено штормове попередження.

Глава Туапсинського району Анатолій Русин повідомив, що загинули двоє людей, ще одна людина зникла безвісти. Загиблі - літні чоловік і жінка, їх тіла знайшли в районах підтоплення. Причину їх смерті з'ясовують слідчі.

У Туапсинському і Апшеронському районах введено режим надзвичайної ситуації. Синоптики прогнозують, що зливи з грозами і градом можуть тривати в регіоні до 26 жовтня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...