Хотів скористатись нагодою: У Львові поліцейський викрав BMW (фото)

28-річний співробітник групи швидкого реагування з 8-річним стажем правоохоронця вирішив привласнити чуже авто і попросив знайомого на вантажному маніпуляторі перевезти іномарку до надійнго сховища.

Вкрадене авто. Фото: nnovosti.info.

Співробітник львівської поліції з 8-річним стажем постане перед судом. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Надзвичайні новини.

У Львові один із співробітників відділу превентивної діяльності незаконно привласнив собі чужу іномарку. Прокуратура області завершила розслідування і направила справу до суду. "На початку серпня 2016 року до поліції повідомили про виявлення припаркованого автомобіля марки BMW з розбитими вікнами на іноземній реєстрації. Було встановлено, що автомобіль в розшуку не значиться", – повідомляють в Управлінні внутрішньої безпеки Нацполіції.

Користуючись нагодою, 28-річний співробітник групи швидкого реагування з 8-річним стажем правоохоронця вирішив привласнити чуже авто і попросив знайомого на вантажному маніпуляторі перевезти іномарку до надійнго сховища. Однак через місяць до поліції заявили про зникнення автомобіля від справжнього власника BMW. Незабаром колеги поліцейського вийшли на слід товариша, причетного до викрадення іномарки.

Чоловік визнав свою провину і відшкодував потерпілому заподіяну шкоду. Поліцейському повідомлено про підозру і обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Справу направлено до суду. Нагадаємо, нещодавно у Львові затримали співробітника патрульної поліції, який носив з собою наркотичні речовини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...