Хто "рулив" Україною: Дружина очільника ДУСі часів Кучми тішиться знімками зі знаменитостями РФ та триколором (фотофакти)

Ігор Бакай після відставки обвинувачувався в перевищенні влади і зловживанні службовим становищем, він з родиною втік до Росії наприкінці 2004 року, де отримав громадянство у 2005 р.

Наталя Бакай з Басковим та Галкіним. Фото: соцмережі.

Дружина чиновника-втікача зразка 2004 року Ігоря Бакая Наталя не приховує розкішного життя, яким родина колишнього очільника Держуправління справами та екс-голови "Нафтогазу" живе у престижному Підмосков'ї, передають Патріоти України.

Жінка, яка в Україні намагалась робити співочу кар'єру, нині про співи не згадує. Її сторінка у соцмережі рясніє фотографіями з курортами, розкішними літаками та російськими зірками. Наталя полюбляє вітати знаменитостей з днями народження, викладаючи спільні дружні фото. Так Бакай, зокрема, привітала 18 червня російського шоумена Максима Галкіна, виклавши фото з ним та Миколою Басковим. Щоправда, на самому святкуванні, яке відбувалася у Юрмалі, Наталі не було. Вітання вона надіслала з Дубаю, де, судячи за публікаціями, перебуває вже понад місяць.

У Дубаю ж патріотка Росії святкувала й День Росії – з триколором у руках та у вбранні відповідних кольорів. Перед тривалою подорожжю до ОАЕ родина Бакаїв літала до Сочі "розговлятись".

Ігор Бакай після відставки обвинувачувався в перевищенні влади і зловживанні службовим становищем, він з родиною втік до Росії наприкінці 2004 року, де отримав громадянство у 2005 році. Його навіть подавали у міжнародний розшук. Зокрема Бакай підозрювався в участі в незаконному продажі майнових комплексів "Готель "Дніпро", "Готель "Україна", а також нерухомості Національного комплексу "Експоцентр України". Крім того, "завгоспа Кучми" й інших службових осіб ДУСі підозрювали в тому, що вони безоплатно використовували авіаційну техніку авіапідприємства "Україна", підлеглого Державному управлінню справами – протягом 2003-2004 р. за розпорядженням посадових осіб ДУС було незаконно виконано 68 комерційних рейсів на літаках і вертольотах державіапідприємтства на суму понад 1 млн. грн.

Були й менш серйозні обвинувачення, як наприклад, у тому, що в 2003-2004 р. Бакай видав розпорядження про виділення квартир своїм заступникам з перевищенням житлових норм. Однак, з приходом до влади Януковича, всі справи проти Бакая було закрито Печерським судом. 14 квітня 2010 року Апеляційний суд Києва визнав законність закриття всіх справ. Всі рахунки та майно самого Бакая, його дружини та тестя було розблоковано. У Росії Бакай займається бізнесом "за декількома напрямками". Причому, як з'ясовували журналісти, поки в Україні тривали слідчі дії щодо нього, операції проводились через його дружину.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...