Хто в ЄС не зливає друзів агресору: "Росіяни продовжують вбивати українців на Донбасі", - Міноборони Польщі

Антоній Мацеревич наголосив, що у час, коли нібито, діють мінські домовленості, в Україні постійно гинуть солдати і цивільні.

Під час розмови на телеканалі TVP Info, зокрема й, про безпеку у нашій частині Європи, міністр оборони Польщі Антоній Мацеревич наголосив, що у час, коли нібито, діють мінські домовленості, в Україні постійно гинуть солдати і цивільні,оскільки російські сили продовжують атакувати українські позиції на Донбасі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Польське Радіо.

Він послався на дані останньої доби. "Убито кільканадцять осіб, кільканадцять солдатів і кільканадцять цивільних, - це пересічний опис, який щодня потрапляє мені на письмовий стіл. Такі речі відбуваються кожного дня! Це не є якийсь винятковий день, це нормальний день. І треба усвідомлювати, - якщо хтось говорить, що Мінські угоди – це успіх, то той не помічає убитих українців", - каже Антоні Мацеревич.

Таким чином міністр Мацеревич оцінив ті пропозиції у справі безпеки, що їх пропонують Німеччина та Франція, прагнучи творити нову Європу, вже без Великої Британії. Адже, в той час, коли чи не щодня на Сході України гинуть люди, Німеччина і Франція Мінські угоди представляють як успіх євросоюзної дипломатії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...