Хтось у Кремлі впаде зі стільця: Московський театр готує виставу за матеріалами кримінальної справи жертви режиму Олега Сенцова та інших "кримських терористів"

Вистава має назву "Війна близько".

Українські політв'язні Сенцов і Кольченко. Ілюстрація:news.liga

Московський незалежний театр документальної п'єси "Театр.doc" покаже виставу "Війна близько", одна з частин якої присвячена процесу над українським режисером, кримчанином Олегом Сенцовим та іншими фігурантами справи "кримських терористів". Як повідомляє Крим. Реалії, вистава мала відбутися сьогодні 23 вересня, повідомляють Патріоти України.

"Заручини" - документальний проект за матеріалами судової справи Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Геннадія Афанасьєва і Олексія Чирнія. Війна вже прийшла, і у звичайних хлопців, які потрапили у радіус її дії - вибір. Важкий вибір ", - зазначено в афіші, яку розміщено на сайті театру.

"Що робити, коли зло перемагає? Олег Сенцов - нікого не вбив, нічого не вкрав, засуджений до 20 років і сидить на суворому режимі ... Ми граємо виставу "Війна близько", одна з частин якої присвячена справі Сенцова. ... Щоб хоча б пам'ятати, що це відбувається, хоча б не забувати", - зазначила керівник "Театр.doc" Олена Греміна.

Прем'єра вистави "Війна близько" відбулася в серпні 2016 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...