Кількість "активних незадоволених" у "ДНР" зростає, - російські ЗМІ

З позначки в 1,5% з кінця минулого року радикальні протестні настрої зросли до 7% в червні 2016 року.

У окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

На окупованій Донеччині соціологи зафіксували зростання революційних і радикальних настроїв. Про це свідчать закриті соціологічні викладки "ДНР", що опинилися у розпорядження Газети.Ru, передають Патріоти України.

Як зазначає видання, основний склад "активних незадоволених" - молодь, представники малого та середнього бізнесу, а також терористи з бойовим досвідом. З позначки в 1,5% з кінця минулого року радикальні протестні настрої зросли до 7% в червні 2016 року.

У документі дається коротка довідка щодо скарг респондентів на окупаційну владу, наприклад, жителів Макіївки - на неправомірні дії "поліції": тортури, обмови, вибивання свідчень. Крім того, повідомляється про наявність тіньового бюджету "ДНР" з хабарів, "відкатів" і нелегальних зборів на ринках. Є скарги на те, що влаштуватися без зв'язків на роботу в "держструктури" важко. Факт "кумівства" простежується протягом усього періоду дослідження.

Звіт про дослідження соціально-політичної та соціально-економічної обстановки у "ДНР" проводився соціологами на замовлення асоціації "Підприємці ДНР" з офісом в Донецьку. Вона об'єднує представників малого, середнього та великого бізнесу, а серед її експертів є юристи, адвокати і представники "Народної ради ДНР". З січня 2015 по червень 2016 року соціологи опитували 1600 респондентів методом особистого інтерв'ю у Донецьку, Макіївці, Горлівці та Єнакієвому.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...