Кінець "російського витязя": Екс-чемпіон світу потрапив в гучний скандал, бій за пояс WBC скасований менш, ніж за добу

Росіянина Олександра Повєткіна повторно спіймали на допінгу. Його кар’єра добігає кінця.

Російський суперважковаговик Олександр Повєткін вдруге за рік був викритий у вживанні забороненими препаратами, через що його бій за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) проти Бермейна Стіверна був скасований. Про це в Twitter повідомив президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

За словами Сулеймана, Всесвітнє антидопінгове агентство (ВАДА) передало його організації інформацію про наявність в допінг-пробі Повєткіна препарату "Остарин".

Відзначимо, що остарін використовується для приросту м'язової маси і втрати підшкірного жиру і був занесений ВАДА в список заборонених препаратів в січні 2008 року.

Бій проти канадця Бермейна Стіверна за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBC мав відбутися сьогодні, 17 грудня, в Єкатеринбурзі, однак був скасований менш ніж за добу через позитивний допінг-тесту росіянина. Про це в Твіттері повідомив все той же Сулейман.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...