"Клевая штука у него торчит": Мережу підкорило фото делегата Папуа - Нової Гвінеї на саміті ООН

Представник екзотичної країни прибув на саміт майже голим.

На саміті ООН. Ілюстрація:http://ua.korrespondent.net/

Український сегмент соціальних мереж підкорив делегат Папуа - Нової Гвінеї, який прийшов на саміт ООН по глобальному потеплінню в Нью-Йорку (США) майже голим. Своєю думкою про те, що відбувається, користувачі поділилися в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"“Будьте порядочными и оставайтесь всегда самими собой и в любой ситуации. А это фото сделало мой день", - прокоментував ситуацію на саміті ООН нардеп Борислав Береза.

"Це в Раді? Весело у вас ", - пише Alex Kampf

"Запросіть їх делегацію, до нас в Україну, до Верховної Ради", - запропонував Микола Хім'як.

"“Своя культура, своя одежда. Для лета самое то. Но судя по визгу в СМИ от этого фото, Европа недалеко ушла с тех времен, когда показывала этих людей в клетках в зоопарке", - зазначив Yury Geraskin.

"А он на нас смотрит и недоумевает. Нацепляли тряпок на себя. Зачем? Главное, что ему комфортно", - заявила Марія Стельмах.

"Стильно, модно, молодежно", - резюмував Рост Штеренберг.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...