"Клінтон обіцяє набагато більшу підтримку Україні, серед іншого і фінансову", - нардеп Кірш

Трамп, навпаки, ставить на підтримку Росії. У цьому випадку доведеться вже на американську і європейську допомогу розраховувати набагато менше.

Хілларі Клінтон. Фото: politrussia.com.

Захід не погодиться визнати нелегітимною новообрану Держдуму РФ, але, може, захоче відкупитися фінансово. Таку думку в коментарі "112 Україна" висловив депутат від "Народного фронту" Олександр Кірш, передають Патріоти України.

"Клінтон обіцяє набагато більшу підтримку Україні, серед іншого і фінансову підтримку. Трамп, навпаки, ставить на підтримку Росії. У цьому випадку доведеться вже на американську і європейську допомогу розраховувати набагато меншою мірою. Доведеться самим дуже багато витрачати. У разі перемоги Трампа становище України погіршується, і потрібно буде посилювати бюджет і скорочувати витрати, і вишукувати додаткові доходи. Я сподіваюся, що Трамп не переможе, оскільки в Америці ще є здоровий глузд. Я сподіваюся, що Трамп, якщо і буде в Америці, то дуже недовго", - заявив Кірш.

"Спочатку МЗС опублікував вкрай нерозбірливу заяву про те, що він не визнає вибори в Криму, це було ненормально. Треба було не визнавати взагалі всі вибори в Державну Думу, як це було ухвалено вчора ВР. Оскільки від Криму не тільки 4 депутати, але і 225 депутатів за списками обиралися, зокрема в Криму, всі вони нелегітимні. Отже, є нелегітимними 229, це більшість. Отже, нелегітимна вся Державна Дума. Отже, є нелегітимними і Федеральні збори, тому що вони пов'язані з Державною Думою. Отже, є нелегітимними всі ті закони, які в Росії будуть ухвалюватися.

Ми Заходу будемо наполегливо пропонувати цю позицію. М'яко кажучи, навіть нав'язувати. Захід швидше за все на це не погодиться, але, може, захоче відкупитися чисто фінансово, як він завжди робить, коли не хоче втручатися військовим шляхом або ухваленням гострих політичних рішень", - прокоментував нардеп визнання Держдуми РФ нелегітимною.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...