Кліп відзняв у Парижі: Італійський музикант переспівав пісню "Океану Ельзи" (відео)

Італійський музикант зізнається, що вперше почув мелодію під час своєї поїздки в Білорусь, і тоді вона засіла в його голові.

П'єтро Габріелє. Фото: Телеграф.

Італійський співак Pietro Gabriele виконав відому пісню "Коко Шанель" української групи "Океан Ельзи" італійською мовою. Про це повідомляє "Твій портал", передають Патріоти України.

Італійський музикант зізнається, що вперше почув цю мелодію під час своєї поїздки в Білорусь і тоді вона засіла в його голові. А тепер він вирішив створити її італійську версію та навіть зняв на неї драматичний кліп у Парижі.

"Взято з пісні "Коко Шанель" від відомої української рок-групи "Океан Ельзи". Переклав і виконав П'єтро Габріелє", - підписав він ролик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...