Кобзон зібрався в Сирію на концерти: Соцмережі вибухнули

Співаючий депутат Держдуми хотів би заспівати на російській військовій базі, добравшись туди літаком МНС.

Йосип Кобзон не проти виступити у Сирії. Ілюстрація:www.kp.ru

Відомий російський артист, депутат Держдуми Йосип Кобзон заявив про свій намір виступити на російській військовій базі в Сирії. "Не виключаю, що як тільки буде можливість, можливо, літаком МНС хоч якийсь підсилювач і клавішні привезти на нашу базу в Сирії, я туди відправлюся", - сказав співак. Про це пише російське агентство Интерфакс, зазначають Патріоти України.

При цьому Кобзон відзначив, що "співак Олександр Маршал вже літав до Сирії".

"Саша Маршал їздив туди, заходив просто з гітарою в намети і співав, а я поки що ні, тому що поки немає можливості там для мого виступу. А просто весільним генералом я туди їздити не хочу", - додав він.

Дану заява прокоментувала на своїй сторінці у Facebook журналістка Лідія Гайдар.

"Кобзон погрожує заспівати в Сирії, якщо туди привезуть апаратуру. Мені тільки шкода, що Муслім Магомаєв, який був з Йосипом Кобзоном вічним суперником на радянській естраді (Кобзон, втім, змолоду більше брав виконанням "правильних" пісень, ніж голосом, на відміну від великого Магомаєва), не дожив, щоб побачити, в яке жалюгідне, сумне *івно перетворився його колега-конкурент до кінця життя. Аплодував б стоячи і кричав "біс" (просив повторення)", - написала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...