Коли "Боржомі" пити запізно: "Володарка" Труханового острову Сімович викручується, як може

Щоправда, ця дамочка так і не вибачилася перед "дітьми атошників", яких вона назвала безмозкими.

Маша Сімович. Фото: соцмережі.

Авторка скандального допису у Facebook Маша Сімович пояснила, що не має жодного стосунку до Труханового острову і назвала свій скандальний пост "вдалою піар-кампанією". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"Мені дуже прикольно, що відбувся такий резонанс, я написала усе це від нудьги. А те, що йде розпил Києва і про це всі мовчать, це чомусь нікого не цікавить", — сказала вона. Також Сімович підкреслила, що радіє від того, що її піар-кампанія спрацювала.

Щоправда, ця дамочка так і не вибачилася перед "дітьми атошників", яких вона назвала безмозкими. Також вона оперативно закрила для сторонніх сторінку у "Фейсбуці". Щоправда, деякі пости з її сторінки були зафіксовані. Зокрема, мера столиці вона назвала "великовозрастным до...бом высокого роста".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...