Коли чиновникам до "лампочки": Україна досі сплачує Йосипу Кобзону грошову "данину"

Президент України мав би анулювати наказ про присудження Кобзону цього звання в зв'язку з численними антиукраїнськими висловлюваннями і діями співака.

Кобзон ще й гроші від України отримує? Фото: РБК.

Російський співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон отримує виплати як народний артист України. Титул народного артиста України дає затятому любителю "русского мира" право "заходити до владних кабінетів для вирішення своїх питань". Про це заявив правозахисник Едуард Багіров, передають Патріоти України із посиланням на socportal.info.

За його словами, звання народного артиста забезпечує також постійні виплати з держбюджету, які не припиняються через те, що людина живе в іншій країні.

- Кобзон та інші діячі культури, що мають коріння в Україні і живуть в Росії, фактично став зрадником України. Підтримуючи агресивну, ворожу політику кремлівської влади в особі її президента Путіна вони порушують національні інтереси держави і народу України. Вони пішли проти свого народу, і підтримують волю російської влади, яка веде війну проти народу України, яка вбиває народ України. Тому вони не мають морального права носити таке звання, - заявив Багіров. - Президент України мав би анулювати наказ про присудження Кобзону цього звання в зв'язку з численними антиукраїнськими висловлюваннями і діями співака.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...