"Коли гнав на Гройсмана, а він вирахував по IP і прийшов спитати": Соцмережі розсмішило фото із главою уряду у Житомирі

На фотографії Гройсман чи то розлючений, чи то просто зосереджений, тоді як його співрозмовник дуже збентежений.

"Коли гнав на Гройсмана в Інтернеті, а він вирахував по IP і прийшов спитати". Фото: соцмережі.

Фотографія прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з невідомим робочим розвеселила соцмережі, передають Патріоти України.

На фотографії Гройсман чи то розлючений, чи то просто зосереджений, тоді як його співрозмовник збентежений або розгублений. Найімовірніше, фото було зроблено під час робочого візиту Володимира Гройсмана в Житомирську область 30 березня. Прем'єр-мінстр відвідав два виробничі підприємства і проінспектував поточний ремонт дороги.

Жарт блогера Антона Ходзе, який розмістив фотографію на своїй сторінці в Facebook, надав знімку зовсім інший сенс. "Коли гнав на Гройсмана в інтернеті, а він вичислив за IP і прийшов запитати", - написав Ходзе.

Його пост отримав понад 2,6 тис. лайків і понад 230 репостів. Численні коментатори пропонували свої версії й уточнення того, що відбувається. Користувач Петро Петренко написав: "Коли ти говориш, що ось це все про Гройсмана чисто випадково набрав твій кіт, коли приліг на клавіатуру".

Також фотографію розмістив на своїй сторінці в Facebook журналіст Михайло Ткач. "Твоє обличчя, коли працівник не вказав в електронній декларації плоскогубці", - написав Ткач, натякаючи на скандальний закон про електронні декларації.

Його пост отримав більше 1400 лайків і близько 180 репостів. Коментатори пропонували свої варіанти уявного діалогу.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...