"Коли Крим окупували, нам треба було окупувати Придністров'я", - Олег Скрипка

Співак розповів, що саме заважає українцям здобути перемогу над "русским миром".

Олег Скрипка. Фото: ZN.ua

Українці давно б дали відсіч Росії та побороли корупцію у країні, якби вміли і хотіли аналізувати події, що відбуваються навколо них. Таку думку в інтерв'ю виданню Оnline.ua висловив лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка, повідомляють Патріоти України.

"Одна розумна людина дуже давно описала нашу українську ноосферу. Вона сказала, що це вічна боротьба тупості проти справедливості. І якби не наша тупість, ми б розібралися з "руським миром" і корупцією дуже легко", – зазначив він.

"Ми маємо властивість не піднімати очі до неба чи мінімально аналізувати події, які відбуваються. Тому соціальні паразити нас муштрують", – додав Олег Скрипка. Співак також розповів, що б робив, якби керував державою.

"Якби я був керівником, мав би свої шляхи. От, наприклад, ще до Донбасу була окупація, а ми проспали. Треба було діяти. Крим окупували, треба було окупувати Придністров'я, брати зброю і йти на Крим. Я би так робив", - сказав Скрипка.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...