Комунальні пристрасті: Одеситка спустила зі сходів представника «Одесагаз»

Тарифи на комунальні послуги в нас увесь час підвищують, а от якість послуг та поведінка комунальників чомусь не покращуються.

Одеситка допомогла "зорієнтуватись" представниці комунальних служб. Фото: соцмережі.

В Одесі сталася конфліктна ситуація між одеситкою і представником підприємства "Одесагаз", яка прийшла для того, щоб зняти показання лічильника. Про це повідомила Тетяна Чубіна на своїй сторінці в "Фейсбук", передають Патріоти України.

Ось що вона написала: "Вчера спустила представителя Одессагаза с лестницы. С темной. А вы сомневались? Приходит жлобеха, подает удостоверение с фото 30-летней давности, не пишет дату съема показаний, я написала дату, она устроила мне, в моем доме крик и......)))) Начала угрожать, что она что-то там в своей конторе скажет... типа о недопуске или еще о чем то.... Ну.... я не стала спорить.... показала, где у нас двери, выключила свет на лестнице (за который я плачу Одессаоблэнерго), и..... дала ей направление..... фтопку! Я еще до этой Газолины в понедельник доберусь. Уже иду, кто не спрятался, я не виновата!".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...