Красуня з Ізмаїлу стала «Місіс світу-2015»

Чергове підтвердження, що українки - найкрасивіші у світі.

Місіс Світу 2015 Україна. Фото: izmail-city.org

Конкурс «Місіс світу 2015» відбувся в Китаї, в місті Шеньчжень. Україну на конкурсі представила 32-річна красуня - Олена Трибрат (Колун). Майбутня Місіс світу народилася в Молдові, в Кишиневі. Однак довгий час проживала в Ізмаїлі. У 2001 році закінчила Ізмаїльську школу №1 і поїхала вчитися до Одеси, повідомляють Патріоти України з посиланням на Измаил Сегодня.

У красуні вже є титули: "Місіс Європа 2013" і "Місіс Україна 2013". До слова, цього разу Олені вдалося завоювати ще й титул "Woman of Empowerment 2016».

Варто також відзначити, що на конкурсі "Місіс Світу" оцінюють не тільки зовнішню красу, але і внесок кожної учасниці у красу світу. Jrhsc того, учасниці конкурсу повинні займатися благодійністю. Це одна з умов. Наприклад, наша українська красуня заснувала проект «Україна за мир і любов в сім'ї», який дбає про дітей сиріт із зони АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...