"Крок до світового визнання": Ватажки терористів зраділи указу Путіна щодо "паспортів" "ЛДНР"

Плотницький та Захарченко впевнені, що скоро їх визнають й інші світові лідери.

Захарченко з Плотницьким вже зраділи. Фото: ukr.media.

Ігор Плотницький увірував, що указ Кремля про визнання "паспортів" "ЛНР" відкриває цій "республіці" шлях до світового визнання, передають Патріоти України із посиланням на ЗМІ сепаратистів.

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький уже дякує Володимиру Путіну за визнання їх "документів". "Це черговий доказ того, що республіка відбулася як держава. Сьогоднішній день ще на один крок наблизив республіку до світового визнання нашого суверенітету. Ми віримо, що наше майбутнє нерозривно пов'язане з Росією, ми - невід'ємна частина Русского мира і підписання даного документ - тому підтвердження", - заявив Плотницький.

Ватажок «ДНР» Захарченко заявив, що визнання в РФ паспортів «ДНР» свідчить про те, що «жертви не даремні», «боротьба - справедлива» і «надії виправдані». Плотницький же побачив у визнанні Путіна те, що «республіка відбулася як держава». Крім того, він назвав цей указ «доленосним», «наближає республіку до світового визнання».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...