Кровосіся нагадав про себе: Азаров громить ЄС через політику щодо України

Під час запису однієї із сепаратистських програм Микола Азаров традиційно зачепив тему євроінтеграції, у яку особисто він не вірить.

Микола Азаров. Фото: uainside.info.

Ще 12 років тому ЄС говорив про те, що Україні далеко до Європи. Тим ж словами і зараз говорять єврочиновники та дипломати, переконаний екс-прем’єр-міністр Микола Азаров. Він, зокрема, пригадав старі обіцянки лідерів ЄС та ще раз запевнив, що Києву не вдасться «просунути» Україну у ЄС. Новину передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Під час запису однієї із сепаратистських програм Азаров традиційно зачепив тему євроінтеграції, у яку особисто він не вірить. «У ЄС завжди були проблеми. Я згадую, коли у 2003 році проводили саміт Україна-ЄС, в Ялті, і тодішній голова Єврокомісії на питання журналістів так відповів: «Давайте не будемо мріяти і повернемось до цього питання через років 25».

З того часу минуло 12 років, і от не так давно новий голова Єврокомісії Юнкер відповідає на таке ж питання так само. Навіть про термін - 25 років, згадав. Хтось чекає допомоги від ЄС, це пусті мрії. Європейський союз сам собі не може допомогти», - резюмував Азаров. При цьому Азаров нагадав, що команда регіоналів свого часу хотіла зробити багато чого для України, але державний переворот поставив великий хрест на «благородних планах розвитку країни».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...