Куценко жадає "крові" Сакварелідзе: опального екс-заступника Генпрокурора "тінь Шокіна" прагне допитати стосовно витрат (відео)

Владислав Куценко заявив, що не треба політизувати ситуацію, а просто "показати кошторис".

Владислав Куценко. Фото: скріншот з відео.

Звільненого з посади заступника генерального прокурора України Давида Сакварелідзе викликають на допит до ГПУ як свідка. Про це повідомив прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Ми повідомили йому (Сакварелідзе про виклик на допит, – ред.) у спосіб, передбачений Кримінально-процесуальним кодексом України. Він все знає, він це підтвердив на своїй сторінці. Він викликається в якості свідка у справі зі з'ясуванням інформації щодо витрат коштів іноземних партнерів на реформування правоохоронної системи. На завтра, на жаль, Давид і його прихильники знову скликають якусь акцію, журналістів, депутатів. Я запевняю, що ніякого тиску не відбувається. Не треба політизувати процес. Треба просто відкрито показати кошторис", – сказав Куценко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...