Леді Ю розбушувалася?: За сюжет про Тимошенко журналістам погрожують фізичною розправою (відео)

Віктор Смалій планував повернутися до Києва третього лютого. Однак після отримання погроз він змінив свої плани.

Леді Ю не пробачила Смалію подібні жарти? Ілюстрація: соцмережі.

Відомий український правозахисник Віктор Смалій повідомив, що боїться повертатися із США в Україну через погрози, що послідували на його адресу після виходу репортажу щодо візиту Тимошенко в США. Новину передають Патріоти України.

“После публикации видео, у Смалия испортились отношения с украинской делегацией и он был вынужден выселиться из отеля где проходил Молитвенный завтрак. В ночь со 2-го на 3-е февраля Виктор ночевал у друзей в DC. Параллельно с этим в наш адрес в интернете посыпались оскорбления и угрозы физической расправы”, - написав про інцидент журналіст Ростислав Шапошников на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Журналіст повідомив, що спочатку Смалій планував повернутися до Києва третього лютого. Однак після отримання погроз він змінив свої плани. “Сейчас Виктор Смалий живет у меня дома в Орландо. И мы реально не знаем, что делать. В своем видео-обращении мы пояснили свою позицию и призвали всех наших критиков провести независимое расследование в рамках обвинений, что мы выполняли “заказ””, – заявив Шапошников.

“Никакого заказа мы не выполняли и никаких денег ни от кого не получали. Это наша инициатива и 100% потраченных денег были из нашего личного кармана”, - написав журналіст і закликав небайдужих допомогти Віктору Смалію на час обмірковування виходу з ситуації, що склалася.

Нагадаємо, раніше житловий будинок Смалія розмалювали образами після опублікованого репортажу про готелі Юлії Тимошенко в США. Також раніше стали відомі подробиці про зустріч Тимошенко з Трампом, як з'ясувалося Тимошенко підкараулила Трампа в коридорі біля туалету, щоб потиснути йому руку. Зустріч викликала хвилю насмішок в українському сегменті інтернету.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...