Ляшко зробив заяву з приводу можливої відставки Авакова

Нищівна критика та красномовство полум'яного "радикала" цього разу взяли паузу, "рюкзаки Авакова" не схвилювали Олега Валерійовича.
Олег Ляшко. Фото: 1news.zp.ua.

Фракція Радикальної партії у Верховній Раді не має наміру підтримувати проект постанови №5041 про звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, заявив журналістам лідер фракції Олег Ляшко, повідомляють "Українські новини". Новину передають Патріоти України.

"Наша фракція не голосуватиме... Я переконаний, що вся ця історія з Аваковим – це справа рук президента Порошенка (Петра Порошенка. – Ред.). Він хоче узурпувати вплив на правоохоронні органи", – заявив Ляшко.

За його словами, Порошенку потрібні підконтрольні правоохоронні органи, щоб фальсифікувати президентські вибори. 7 листопада Рада має намір голосувати за подання до порядку денного проекту постанови №5041 про звільнення Авакова, який ініціював нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін ще у 2016 році.

Каплін 1 листопада 2017 року зареєстрував проект постанови №7252, у якому пропонує Раді звернутися до Кабінету Міністрів з вимогою відсторонити Авакова від виконання обов'язків на час розслідування Національним антикорупційним бюро справи про закупівлю МВС рюкзаків для Національної гвардії.

Крім того, позафракційний депутат Юрій Левченко 1 листопада запропонував парламенту звільнити Арсена Авакова від виконання повноважень міністра внутрішніх справ (проект постанови №7250). Про необхідність тимчасового відсторонення Авакова заявляв і нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...