Лівий берег палає: У мережі повідомили про потужний вибух і пожежу у столиці (фотофакт)

За минулу добу на подібні пожежі в Києві було близько двадцяти викликів і в середньому горіло близько 10 тисяч квадратних метрів трави.

Пожежа у районі Осокорків. Фото: соцмережі.

Користувачі соціальних мереж повідомляють, що в Києві в районі Осокорків почалася масштабна пожежа. Інформацію про інцидент опублікували користувачі Facebook-спільноти "Осокорки Клуб", передають Патріоти України.

У Київському управлінні ДСНС в коментарі "КП в Україні" повідомили, що в районі Осокорків відбуваються кілька пожеж. Там зазначили, що ймовірно горить сухостій - відкрита торішня трава, яку випалюють дачники. За минулу добу на подібні пожежі в Києві було близько двадцяти викликів і в середньому горіло близько 10 тисяч квадратних метрів трави. Направлені пожежні загони.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...