Лондон розпочав розслідування: Росіян підозрюють у фінансуванні агітаторів на користь Brexit

Представниця делегації зі Сполученого Королівства зізналась, що у Лондоні триває розслідування, пов’язане з дивним фінансуванням певних користувачів соціальних мереж.

Ірина Фріз. Фото: соцмережі.

За словами народного депутата Ірини Фріз, за референдумом щодо виходу Великої Британії зі складу Європейського Союзу (так званий Брексіт) явно «стирчать російські вуха». Про це інформують Патріоти України з посиланням на допис, опублікований політиком в соціальній мережі.

Так, Фріз заявляє, що ніколи до кінця не вірила у Брексіт – аж надто радикальним та непритаманним англійцям він видавався. І наразі її передчуття отримали певні докази. Сьогодні, сьомого жовтня 2017 року, представниця делегації зі Сполученого Королівства зізналась, що у Лондоні триває розслідування, пов’язане з дивним фінансуванням певних користувачів соціальних мереж. За її словами, низка користувачів, які мали чималу кількість підписників у соціальних мережах ( у Твіттері – менше, у Фейсбуці – більше) і агітували за вихід Британії з Європейського Союзу, отримували дивне фінансування.

Після оприлюднення таких закликів, ці користувачі одержали десятки тисяч фунтів на власні рахунки. Походження цих коштів вони пояснити не можуть. Фріз переконана, що йдеться про давно випробувану Кремлем технологію маніпулювання суспільною думкою. Нардеп зауважує, що вірить: рано чи пізно застосовані Москвою спроби маніпуляції політикою отримають гідну відповідь демократичних держав.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...