"Льовочкін не приймав стратегічних рішень під час Майдану. В Януковича була "Таємна рада", – нардеп

За словами Віталія Чепіноги, приблизно останні півроку правління Януковича, Льовочкіна не запрошували на спеціальні наради, вважаючи його «неблагонадійним».

Сергій Льовочкін. Фото: РБК.

Нардеп від партії «УДАР» Віталій Чепінога заявив, що наприкінці «режиму Януковича» екс-глава АП вже був усунутий від прийняття стратегічних рішень. На той момент в президента-втікача була своя «Таємна рада» в яку Льовочкін не входив. Про це народний обранець пише на власній сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

«Я знаю Льовочкіна достатньо давно. З позитивного боку. З порядного. Так склалося. Наприкінці режиму Януковича Льовочкін, як глава адміністрації, був усунутий від прийняття стратегічних рішень», - пише Чепінога.

За його словами, приблизно останні півроку правління Януковича, Льовочкіна не запрошували на спеціальні наради, вважаючи його «неблагонадійним». В ті дні на нарадах були присутні тільки найбільш наближені до екс-президента люди.

«Його (Льовочкіна) перестали запрошувати на наради як «неблагонадьожного» десь в останні півроку режиму. То – інтриги, і про це окрема історія. Це я точно знаю. З досвіду. Була у Янука в останні жосткі дні «Тайна рада» (Стоматолог, Захар, Клюєв, Медведчук, іноді – Портнов). І всьо! Там вони варилися в цьому всьому», - відзначив нардеп.

Він впевнений, що всі розмови про причетність екс-глави АП до розгону студентів на Майдані – це повна нісенітниця. Мовляв, звучить гарно, але насправді «лажа». Основним аргументом Чепіноги стало те, що жоден участковий з Троєщини не виконував би команд Льовочкіна без указу Захарченка та Януковича.

«Побиття студентів, наскільки я розумію, - ексцес виконавця! Образно кажучи – звичайна тупість! Після побиття студентів Льовочкін подав у відставку. Бо іншого варіанту для нормальних людей не лишалося», - наголосив народний обранець.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...