"Львів'яни підтримують бійців АТО, але йдуть на концерт Дорна. Повний безлад у головах. В усіх", - продюсер

Володимир Бебешко зазначив, що у своєму ставленні до війни на Донбасі час визначитися не тільки артистам, але і керівництву країни.

Українці не уповноважували Дорна говорити із росіянами про "примирення". Фото: 24СМИ.

Претензії не до артистів мають бути, а до влади, яка досі не може визначитися, йде у нас війна чи ні. Про це в коментарі виданню "ГОРДОН" заявив продюсер Володимир Бебешко, передають Патріоти України.

"Поїздки наших артистів на концерти до РФ зараз особиста справа кожного, тому що немає прямої заборони. СБУ висунути Дорну нічого не може – він до Криму з російського боку не в'їжджав. Так, у РФ живуть півтора мільйони наших заробітчан. Але вони не публічні люди. Вони нишком працюють, щоб прогодувати свої сім'ї. А артисти завжди на видноті. Слова Дорна впливають на молодь. Він висловлюваннями нав'язує свою позицію просто тому, що він – кумир. І я не впевнений, що його позиція правильна. Він каже, ми вже починаємо миритися з росіянами. А я щось не бачу такого. І не скоро це буде. Я б на його місці сидів тихо, робив концерти і заробляв гроші, але нічого не коментував. Найправильніша позиція для нього: сидіти і мовчати", – зазначив співрозмовник.

На його думку, і самі українці потурають артистам, які їздять на гастролі до Росії, коли купують квитки на їхні концерти. "Тут у нас сім'ї загиблих бійців і купа обуреного народу. Вони мають повне право висловлювати своє обурення. Хоча, слід визнати, більшій частині населення пофіг. Вони взагалі не розуміють, що йде війна. Вони живуть своїми інтересами і не врубаються ні в що. Їм плювати, їздить артист до Росії чи ні. А інакше, як пояснити, що Дорн приїжджає з Росії в "бандерівський" Львів і збирає там стадіон? Тобто львів'яни підтримують бійців АТО, але йдуть на концерт Дорна. Повний безлад у головах. В усіх", – сказав Бебешко.

Він зазначив, що у своєму ставленні до війни на Донбасі час визначитися не тільки артистам, але і керівництву країни. "В усьому винна влада. Політики самі не можуть зрозуміти, війна у нас чи АТО, кордони закриті чи ні, можна давати концерти в РФ чи ні, чи можна давати концерти і частину грошей передавати в АТО. Претензії не тільки до артистів мають бути, а до влади, яка досі не може визначитися. Ви скажіть чітко: можна чи не можна, і ми будемо розуміти, як діяти і що робити. Хтось поїде, як це Ані Лорак зробила. До неї вже претензій жодних – вона поїхала, живе і працює в Росії. Тая Повалій теж тут не працює. А Дорн їздить туди-сюди і несе, що попало. Він просуває меседж: "Давайте миритися". А його ніхто не уповноважив цього робити. Він уже помирився з росіянами, а ми ще ні", – резюмував Бебешко.

Іван Дорн – український поп-виконавець родом із Челябінська (Росія). Він переїхав до України, коли йому було два роки. У 2007–2010 роках він був учасником гурту "Пара Нормальных", а потім розпочав сольну кар'єру. В інтерв'ю російському відеоблогеру Юрію Дудю Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО і сказав, що йому "подобається" вважати росіян і українців братами.

"Коли сталася сварка двох побратимів, усі молодші брати сказали "ні" всьому від старшого брата, хочемо все своє", – сказав Дорн, пояснюючи причини підйому української музики. У квітні цього року співак уже опинявся в центрі скандалу, коли сфотографувався з російською співачкою Валерією і продюсером Йосипом Пригожиним. ЗМІ писали, що Дорн "забув" про те, що Валерії та Пригожину заборонено в'їзд до України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...