Лиса не означає непотрібна: У Римі придумали нове застосування для облізлої різдв'яної ялинки міста

​Незважаючи на жалюгідний вигляд, у дерева з'явилося багато шанувальників, які хочуть дати ялинці нове життя.

Облізла ялинка декому все одно сподобалася. Фото: AFP.

Головній ялинці Риму, яка в грудні викликала хвилю насмішок через своє раннє «облисіння», можуть дати друге життя, виставивши в музеї, повідомляють Патріоти України з посиланням на італійські ЗМІ.

Місцева влада роздумує над тим, щоб перетворити різдвяну ялинку, яку ласкаво називають Spelacchio (перекладається як "облізла» або "лиса"), на експонат римського музею сучасного мистецтва MAXXI. Норвезька ялина, яка обійшлася італійській столиці в 48 тис. євро, була оголошена мертвою відразу після свого прибуття до Риму в грудні.

Незважаючи на жалюгідний вигляд, у дерева з'явилося багато шанувальників, які хочуть дати ялинці нове життя. Більш того, вони вже створили для дерева аккаунт в Twitter. Зазначається, що влада Риму розглядає ще кілька варіантів використання ялинки, наприклад побудувати з неї дерев'яний будиночок для годуючих грудьми або зробити тисячі олівців для міських шкіл.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...