"Мы ему сексуальный подарок приготовили, только бы приехал", - ГПУ про Януковича

Прокурор поскаржився, що російська сторона навіть не відповідає на звернення Генпрокуратури щодо сприяння в слідчих діях по Януковичу.

Віктор Янукович. Фото: uainside.info.

Генеральна прокуратура України чекає на допит екс-президента Віктора Януковича і приготувала йому "сексуальний подарунок". Про це в ефірі телеканалу 112 Україна сказав прокурор ГПУ Владислав Куценко, передають Патріоти України.

"Ми в черговий раз запрошуємо Януковича прибути в Україну, наші двері для нього відкриті. Якщо він дійсно хоче допомогти слідству, взяти в ньому участь, то ми його із задоволенням чекаємо ... Телефони Генпрокуратури відомі і Януковичу, і його адвокатам. Я навіть трохи пожартую: ми йому сексуальний подарунок приготували, тільки б приїхав. Але, на жаль, не їде", - зазначив він.

Прокурор поскаржився, що російська сторона не відповідає на звернення Генпрокуратури щодо сприяння в слідчих діях по Януковичу."Яка у нас може бути співпраця, якщо ми звертаємося до російської сторони з великою кількістю листів і проханням нам допомогти в проведенні певних слідчих дій з Януковичем, а нам не те що не відповідають, нам не відповідають на наші листи", - констатував Куценко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...