"Мы люди не местные": Військовий розповів деталі затримання ФСБшників, що "заблукали"

Близько першої години ночі в районі коси Малої, в Перекопській затоці з боку Криму на територію материкової частини України наблизився катер на повітряній подушці з бортовими пізнавальними знаками озброєних сил Росії.

Затримані ФСБшники. Фото: соцмережі.

Українські військові затримали «заблукали» прикордонників ФСБ РФ за допомогою прийомів рукопашного бою. Про це повідомив на сторінці в Facebook військовий 54-ї бригади Юрій Ємельянов, передають Патріоти України.

За його словами, близько першої години ночі в районі коси Малої, в Перекопській затоці з боку Криму на територію материкової частини України наблизився катер на повітряній подушці з бортовими пізнавальними знаками озброєних сил Росії. «На расстоянии примерно 400 метров от кромки воды, на расстоянии 200 метров от береговой линии наблюдалось мерцание карманного фонаря. При прочесывании территории косы Малой личным составом подразделения примерно в 01.58 в низине в кустарнике были обнаружены неизвестные лица, которые после применения приемов рукопашного боя бойцами были задержаны,» – додав він.

Військовий зазначив, що під час огляду місцевості за допомогою приладу нічного бачення були знайдені гумовий човен, два мобільних телефони та особисті речі в спортивній сумці. «Служащие Государственной пограничной службы Украины прибыли на место происшествия только через час после задержания неизвестных лиц. Задержанные документов при себе не имели, но объяснили, что они военнослужащие РФ и выполняли роль учебных нарушителей границы во время учений и заблудились,» – розповів він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...