"Мы же братья!": Представниця РФ на Євробаченні Юлія Самойлова не розуміє, чому їй хочуть заборонити в'їзд в Україну

Співачка заявила, що на концерті в Криму, через який, власне, і виник скандал, виступали багато артистів, в тому числі і з Америки.

Юлія Самойлова. Фото: Znamenitka.ru.

Учасниця конкурсу Євробачення 2017 від РФ Юлія Самойлова не розуміє, чому їй хочуть заборонити в'їзд в Україну. Вона назвала всі звинувачення за виступи в анексованому Криму "смішними". Новину передають Патріоти України.

Як повідомляють російські ЗМІ, Юлія Самойлова не розуміє, чим викликані погрози української влади не допустити її до участі в пісенному конкурсі. "Це все якось смішно, і я не розумію, з чого такий переполох. Був абсолютно звичайний концерт... Не знаю, мені якось це все дивно", - заявила Самойлова і додала, що на концерті в Криму, через який, власне, і виник скандал, виступали багато артистів, в тому числі і з Америки.

Крім того, артистка прокоментувала висловлювання про те, що рішення відправити її на Євробачення є піар-ходом. На це вона відповіла, що у людей на її рахунок завжди були забобони. "Скільки людей, стільки й думок", - підкреслила співачка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...